Välgjord badrumsrenovering i Uppsala

Att renovera badrummet kräver noggrannhet och erfarenhet. I Uppsala finns det hantverkare som har rätt certifikat för att genomföra en bra badrumsrenovering.

Olof hade pluggat i tre år nu i Uppsala. Han trivdes bra här. I början hade han varit osäker på om han verkligen skulle flytta till en stad med så många studenter. Det tog ett par veckor innan han hade vant sig men efter det hade han inte ångrat sitt val. Både studier, umgänge och bostad var bland det bästa han haft.

Efter ett par månader i studentkorridor beslöt han sig dock för att köpa en bostadsrätt istället. Det märktes lite att det nog var många studenter som bott i lägenheten genom åren. En del saker, särskilt i badrummet och köket, var lite slitet. Till skillnad från tidigare ägare hade Olof planen att bo här några år efter examen också och slitaget kändes mindre kul ur den synvinkeln.

Erfaren hantverkare gör badrumsrenovering i Uppsala

Olof hade mer eller mindre tröttnat på vissa detaljer i badrummet. Så nu hade han bestämt sig för att fixa en badrumsrenovering. Själv skulle han nog klara av att riva ut den gamla inredningen. Däremot ville Olof att någon med våtrumscertifikat gjorde själva renoveringen.

Att hitta en erfaren hantverkare som gjorde badrumsrenovering i Uppsala var inte så svårt. Så om ett par veckor skulle det äntligen vara dags. Olof bestämde sig för att han skulle sätta upp en lapp i trappan om att det skulle bli lite störningar, så att grannarna var beredda. Sedan var det ut med våtrumsmatta och trasigt porslin och in med kakel och nya badrumsmöbler.

27 Apr 2023

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.