Våra tjänster och produkter

Välkommen till en blogg om takstolar

Seriösa företag arbetar efter noggranna rutiner och kvalitetssystem. Eftersom de är certifierade tillverkare blir dina takstolar även CE-märkta. CE-märkning av byggprodukter är obligatoriskt sedan mitten av 2013.

Takstolar och bjälklag hör till de vanligaste produkterna de  levererar, men oavsett om du behöver ett bullerplank, trädetaljer till en friggebod eller ett färdigt husskal, garanterar de produkter som bygger på en kombination av beprövade kunskaper och moderna metoder.

Erfarenhet, kvalitet och en hög servicenivå 

Förutom att leverera byggprodukter av högsta kvalitet kan seriösa företag också hjälpa dig med ritningar och idéer inför ditt projekt, vare sig det rör sig om en tillbyggnad, ett garage eller ett helt hus. Dessutom kan de bistå med konstruktionsritningar och vara behjälpliga med bygglovshandlingar.

Vanligen levererar de byggprodukter som kunden själv monterar, men de samarbetar också med erfarna snickare för dig som behöver mer handgriplig hjälp. 

De produkter de levererar mest av är:

  • Takstolar – Som certifierad takstolstillverkare och medlemmar i STAK kan förtagen  som omnämns här garantera takstolar som lever upp till högsta tänkbara kvalitetskrav. De levererar produkter som håller måttet.
  • Bjälklag – Nårga företag  producerar alla typer av bjälklag för golv, tak o.s.v. 
  • Panelade väggar – Seriösa företag kan hjälpa dig med panelväggarna om du behöver måttanpassade produkter av högsta kvalitet.
  • Gavelspetsar – Vissa företag kan hjälpa dig med i princip hela husskalet, från golvbjälklag till taknock, inklusive gavelspetsar.

I första hand levererar företagen produkter som kunden själv monterar, men de kan även bistå med erfarna snickare som de samarbetat med under lång tid.

 

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.