Solceller på landet utanför Gävle

Solceller finns inte bara på taket utan kan lika gärna installeras på marken för husägare i Gävle. En säljare kan ge tips och råd inför det slutliga valet.

Karl hade funderat ett tag på att installera solceller ute på den egna gården. På så vis skulle han kunna minska elkostnaderna för både hus och ladugård. Både djur och människor skulle få det varmt och så var det ju miljövänligt. Han hade inte så mycket koll på det där, men det lät bra.

En av grannarna hade rekommenderat ett företag som installerade solceller i Gävle. Karl bestämde sig för att ta reda på mer, så han tog kontakt med dem för att boka in ett första möte på gården. Det skulle bli spännande att prova på något nytt, och fastigheten skulle dessutom värderas högre och dra in extra inkomst vid eventuell försäljning.

Solceller för miljön

När försäljaren kom berättade denne att solcellerna i sig ökade värdet på fastigheten. Dessutom är det en lockande uppvärmning för framtida ägare, då solcellerna har en livstid på runt trettio till fyrtio år. Karl fick också veta att solcellerna endast kräver lite underhåll, något som passade honom utmärkt. Han hade inte tid med sånt.

Konsultationen som han fått hade varit kostnadsfri, och behövde han fråga mer var det bara att ringa. Nu skulle han fundera i lugn och ro. Inte om han ville ha solceller, det visste han redan. Frågan var bara hur många. Ju flera han köpte, desto mer el skulle han kunna sälja vidare och tjäna sig en hacka.

9 Jul 2022

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.