Satsa på en platsbyggd garderob i Stockholm

Förvaringsytor brukar vara något som det aldrig finns tillräckligt av i bostäder i Stockholm. Men med en platsbyggd garderob kan problemet enkelt lösas.

Inom inredning finns det ett uttryck som heter förvaring, förvaring, förvaring. Den där viktiga funktionen som måste finnas i alla bostäder och lokaler, för att allt ska fungera och stället ska vara en plats att trivas på. Men ändå kan just förvaring vara något som är svårt att få till på ett bra sätt.

Många bostäder i Stockholm har en planlösning där det är svårt att dra nytta av ytorna på bästa sätt, för att få ut mesta möjliga förvaring. Det beror på att bostäder oftast inte byggs med tanke på att det ska bli plats för garderober med standardmått. Då är det bra att det ändå går att lösa förvaringsutmaningen genom att välja en platsbyggd garderob.

Platsbyggd garderob till hemmet i Stockholm

Med en enkel internetsökning på “platsbyggd garderob i Stockholm”, går det att hitta precis den lösning som kanske krävs för att få ett fungerande hem. En platsbyggd garderob är inte heller enbart en garderob som passar in med måtten gällande djup och bredd, utan även vad gäller höjden. Den där ytan som annars finns ovanpå en garderob, för att endast samla damm.

Fördelarna med en garderob som platsbyggs är också att det går att välja vilka dörrar det ska vara och vilken inredning som önskas. Så det blir med andra ord en garderob som på alla sätt är skräddarsydd för platsen och hemmets behov.

25 Apr 2023

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.