Så planerar man inför en badrumsrenovering i Göteborg

Oavsett om det är badrummet eller gästtoaletten som ska fixas krävs det planering. Här är några tips för er som står inför en badrumsrenovering i Göteborg.

En badrumsrenovering behöver en hel del planering och förberedelser innan den kan starta. Genom att börja med att göra en budget blir det lättare att planera hur badrummet ska se ut. Mät också upp badrummet och rita en enkel skiss. Fundera över vad som ska göras och vilka hantverkare som behöver anlitas.

Ofta behöver man hjälp av plattsättare, elektriker, rörmokare och målare vid en badrumsrenovering. De hantverkare man anlitar måste vara certifierade för våtrumsarbete. Detta för att försäkringsbolagen kräver det för att hemförsäkringen ska gälla. För att slippa anlita varje hantverkare för sig kan man anlita ett byggföretag som erbjuder totalentreprenad.

Hur väljer man material till en badrumsrenovering?

Att välja material och inredning till en badrumsrenovering i Göteborg är bland det roligaste. Det finns mycket som är snyggt och det kan vara svårt att välja. Ofta underlättar det om man först väljer stil. Fint är skandinavisk stil med natursten och ljusa träslag. Men också klassiskt vitt kakel med en fin bård i exempelvis marinblått som bryter av.

Länge ansågs kakel och klinkers som det snyggaste man kan ha i ett badrum. Men idag finns det också snygga våtrumstapeter med fina mönster. Vissa liknar marmor och natursten medan andra har vackra mosaikmönster. En våtrumstapet kan vara lika dyr som kakel men den går ofta snabbare att sätta upp vilket gör att arbetskostnaden blir lägre. Ta hjälp med din badrumsrenovering av detta företag: www.badrumsrenoveringigöteborg.se

18 Oct 2022

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.