Rörinspektion i Stockholm hjälper dig ta hand om dina rör

Oavsett om det ligger ett gosedjur i röret eller ej är det en god idé att ta kontakt för en rörinspektion i Stockholm om toaletten får stopp stup i kvarten. Ju förr desto bättre för husets skull.

Nu har det hänt igen. För tredje gången denna veckan. Din treåring kommer och ropar, säger att det är stopp i toaletten. Det är inte bara när treåringen spolat ned alldeles för mycket toalettpapper det blir stopp i toaletten. Det har hänt när både du och din sambo varit där. Inte nog med det.

I förra veckan förvandlades badrummet till ett badkar efter att tonårsdottern tagit en onormalt superlång dusch. Hitintills har ni alla trott att det varit en slump att det varit stopp i rören då och då. Nu är det svårt att tro på slumpen längre. Det har hänt alltför många gånger nu.

Ta det säkra före det osäkra och genomför en rörinspektion

Det är inte säkert att stoppet beror på att treåringen spolat ned sin älskade enhörning. Vilket hon faktiskt kan ha gjort. Stoppet kan bero på att det vuxit in trädgrenar i rören. Ja, det finns många möjliga orsaker till de otaliga stoppen. För att inte riskera att huset får fuktskador måste något göras åt saken.

Ta kontakt med ett företag som kan hjälpa dig genomföra en rörinspektion i huset. Då får du snart en film i din hand, där professionell personal visar dig vad som har hänt med dina rör.

Läs mer om hur en rörinspektion går till på rörinspektionstockholm.se.

14 Aug 2021

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.