Likt en inredningsdetalj

De bästa dagarna är de varma dagarna då solen lyser. För vem mår inte bra av att tanka lite D-vitamin? Men även för att man äntligen får ta ut sina fina markiser som så vackert pryder huset.

Livet i Stockholm är givande, varenda dag lär man sig något nytt. Inspiration hittar man enkelt när man är ute och går i samhället. I Stockholm känns det alltid som man är med på det senaste hela tiden. När markiser började användas var många snabba på att direkt skaffa det. Förståeligt, de är fina att ha ute och ger huset en annat utseende. För att tänka på miljön och för den delen, plånboken, så är det inte bra att skaffa nya när de börjar bli slitna. Istället kan man byta väv på markis om det behövs. Den hjälpen går säkert att få inne i Stockholm - staden som har allt.

Håller det svalare på sommaren

Sommaren spenderas i stort sett utomhus. Man vill njuta av de soltimmar man får här i Sverige. Sverige är känt för en “typisk svensk sommar” vilket innebär mycket regn. Trots det spenderar man även tid inomhus. Värmen kan bli för påtaglig både ute och inne. Markiser har inget kylsystem, däremot skyddar de från solen och gör därav att det inte blir lika uppvärmt. Sen finns det inget värre än att ha solen speglandes i teven så man inte alls ser vad det är man kollar på. Med markiser får man bort en stor del av dessa problem.

8 May 2021

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.