Har du höjdskräck?

För att ha ett hållbart hus behöver man ha ett bra tak. Taket är viktigt för huset och med ett dåligt tak kan det bli både fukt och mögel inomhus. Vem ser över ditt tak? Är du bekväm med de höjderna?

Taket glöms lätt bort, antagligen då det har så långt livslängd så man aldrig behöver byta det själv. Men det innebär inte att det inte behövs ses över. För att behålla livslängden på taket bör man se över det en gång per år. Det finns de som väljer att göra det själv. Även de som väljer att lämna bort jobbet. Är du en av de som inte vill stå och arbeta på höga höjder kan du alltid kontakta en takläggare. De är trygga på de höjderna och kan utföra ett proffsigt och noggrant jobb. Vare sig du behöver reparera, byta delar eller lägga nytt tak kan de hjälpa dig.

Hitta rätt företag för dig

Det finns många olika företag att välja mellan. Det kan vara svårt att veta vilket man ska välja. Börja med att skriva en lista på dina önskemål, ring eller maila sedan några olika företag och be om offert. Många företag erbjuder även 100% nöjd kund garanti. Det innebär att de gör om jobbet om du inte blir nöjd. Tänk även på att ta hjälp av ROT-avdraget. Detta är ett avdrag på skatten på arbetskostnaden. Avdraget görs redan på fakturan så du behöver inte ligga ute med pengar. För att få avdraget måste du anlita ett företag som betalar F-skatt. Läs mer om takläggare på denna webbsida: https://www.takläggaren.se

19 Dec 2020

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.