Golvslipning för att ta hand om dina golv i Stockholm

Har ditt trägolv i Stockholm blivit slitet efter många år av användning? Funderar du på att byta ut det? Gör inte det! Genomför en golvslipning istället.

Golvets historia är ungefär lika långt som den moderna människans historia. Redan de första civilisationerna hade byggnadsverk med golv. Det gjorde byggnaderna mer bekväma och bättre för att stå emot väder och vind. Med hjälp av en stadig grund och slitstarka golv har människors liv inomhus blivit allt bättre.

Fast även de mest slitstarka golv kan ibland behöva lite hjälp för att fungera över längre tid. När det kommer till trägolv kan många tro att om det blir slitet är den enda utvägen att byta ut det, men så är inte fallet. Trägolv kan hålla under flera livstider så länge de blir omhändertagna med jämna mellanrum. Det som behövs är en golvslipning.

Modern golvslipning för alla trägolv

Oavsett hur stort eller litet trägolv du har, vilket trä det är gjort av eller hur det är lagt kan du få hjälp att slipa golven till perfektion. Tack vare modern teknik kan du idag dessutom få en helt dammfri golvslipning i Stockholm. Det innebär att du slipper allt jobbigt byggdamm som annars kan invadera ditt hem eller kontor.

Förutom detta kan du också få en ytbehandling som passar just ditt golv. Beroende på slipning, slitage och träslag kan olika ytbehandlingar användas. Det kan bland annat handla om ett arbete som kräver bets eller olja, lack eller vax.

20 Aug 2022

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.