Golvläggare höjer värdet på bostäder i Göteborg

När du anlitar en golvläggare i Göteborg får du hjälp att välja rätt material i dina golv. Golvet bidrar till att skapa den atmosfär som du vill omge dig med.

Golv är en diskret maktfaktor i alla rum. Det gör inget större väsen av sig men det påverkar hur rummet upplevs. Det är därför en god idé att investera i ett vackert golv, förslagsvis av trä, för att sedan komplettera med tapeter och andra färgval.

När du får in ett trägolv i rummet får du samtidigt in ett stycke natur. Varje parkettstav eller trätilja är helt unik och har haft flera år på sig att växa fram. Varsam behandling har format den innan den kommer in i ditt hem. Ibland knarrar det lite när du går på den. Ett trägolv lever.

Ek, furu, eller gran - en golvläggare vet vad som passar

Du kan i princip ha trägolv i husets alla rum. Så kallat skeppsgolv tål vatten och gör ditt badrum helt unikt. När du investerar i ett riktigt trägolv, oavsett om det är parkett eller trätiljor, så får du ett golv som kommer att hålla och hålla sig snyggt i många år framöver.

Vill du ha ett enklare golv men som ändå har känslan av riktigt trä kan du exempelvis välja ett fanérgolv. Har du svårt att bestämma vilken typ av golv du ska välja kan du gå till en utställningsbutik eller tala med en erfaren golvläggare. Som privatperson har du rätt till rotavdrag på arbetet.

21 Jun 2023

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.