Fönsterrenovering i Stockholm enligt konstens alla regler

Har du en fastighet med äldre vackra fönster som behöver kittas om och målas? Ta hjälp av ett företag i Stockholm som är specialiserat på fönsterrenovering.

Det lönar sig att renovera och måla om gamla fönster av bra virke i stället för att byta ut dem. Detta eftersom det är mycket billigare med fönsterrenovering än att köpa nya fönster. Men fönsterrenovering är även bättre för miljön eftersom man då slipper såga ner träd för att tillverka nya fönster.

Fina originalfönster av bra kvalitet ökar även fastighetens värde. Därför bör man regelbundet se över sina fönster och renovera dem när det behövs. Inte sällan kan man behöva renovera de fönster som sitter på fastighetens södra sida lite oftare än övriga. Tydliga tecken på att det är dags att renovera fönstren är om färgen flagnar och kittet spricker.

Hur mycket kostar fönsterrenovering i Stockholm?

Att renovera fönster är egentligen inte så svårt, det behövs bara lite tålamod och bra verktyg. Det går att hitta massor av instruktionsfilmer på nätet om hur man ska gå tillväga. Men vill man inte offra semestern kan man i stället anlita en firma som är specialiserad på fönsterrenovering i Stockholm.

Som privatperson kan man nyttja rotavdraget på själva arbetskostnaden när man anlitar någon för fönsterrenovering. Priserna kan variera mellan olika företag och man ska därför ta in flera offerter och jämföra. Men tänk på att vara ute i god tid då bästa perioden för fönsterrenovering är under våren och sommaren.

2 Aug 2023

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.