En snickare i Göteborg går lika bra som en charterresa

Anlita en snickare i Göteborg för att bygga en träaltan runt poolen. Med rätt utformning så kan du skippa utlandssemestrarna och ha det lika bra hemma.

Melker och hans fru hade bestämt sig för att sluta åka på charterresor. Det kändes inte vettigt med dessa flygresor som påverkade klimatet i så stor utsträckning. Nu hade de bestämt sig för att istället kosta på lite extra på villan hemma i Mölndal. Målet var att det inte skulle kännas som en uppoffring att stanna hemma på semestern.

Därför skulle de låta bygga en stor träaltan med en pool i mitten. På ena sidan av altanen ville de också ha ett träplank som skydd för vinden. Där tänkte de sig ha klätterväxter för att skapa en grön inramning. Med mysiga utemöbler, en grill och en drickakyl skulle det hela bli perfekt.

Snickaren tog itu med projektet

Varken Melker eller hans fru var händiga. Dessutom var det ett väldigt stort projekt att genomföra. Därför bestämde de sig för att anlita en snickare i Göteborg. Han lyssnade på deras planer och var genast med på noterna. Han kom också ut till deras bostad för att titta, mäta och diskutera mera ingående kring önskemålen.

Sen var det bara för snickaren och hans medhjälpare att sätta igång. Arbetet påbörjades under senvintern när tjälen hade gått ur jorden. Melker och hans fru följde arbetet med stort intresse inifrån huset. Visst skulle det bli en del att återställa i trädgården efter all förödelsen men det fick det vara värt. De såg verkligen fram emot att kunna ta sitt första dopp.

26 Sep 2022

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.