En fasadrenovering i Stockholm ger en fräsch fasad

En fasad skyddar fastigheten samtidigt som den är en del av det estetiska uttrycket. Rörelser i marken kan göra att ytan får sprickor och en fasadrenovering i Stockholm kan vara nödvändig.

Det finns många anledningar att hålla god ordning på din fasad. En fastighetsägare är ansvarig för att inga delar av fasaden lossnar och faller ner på gatan. Om fasaden faller ner kan den skada både människor och djur. Säkerheten är viktig men även utseendet på fasaden måste hållas i gott skick. En fastighet med sprickor eller bitar som saknas helt kan förstöra intrycket av en hel stad. Stockholm är ett exempel på en stad med vackra byggnader. Fasadrenoveringar med jämna mellanrum gör att staden fortsättningsvis kommer att vara attraktiv. När det är dags för en fasadrenovering anlitar du utbildade murarmästare för ett vackert och hållbart resultat.

Se till att en fasadrenovering görs i tid

Skador på husfasaden bör åtgärdas så snart de upptäcks och innan slitaget gått för långt. Det är viktigt att göra regelbundna översyner av fasaden. Rörelser i marken, smuts från avgaser med mera, gör att ytan på en fasad kan få sprickor. Det kan leda till att sjok börjar lossna och falla ner till marken. En putsad fasad eller tegelfasad kan dra åt sig vatten som i långa loppen kan leda till mögel och andra skador. Tegelstenar kan lossna och utsätta människor för fara och det är ingenting som får hända. Tänk på säkerheten och att i tid anlita ett företag som är specialiserat på fasadrenovering.

10 Dec 2021

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.