Dränering - gör husgrunden säker i Stockholm

Ett hus som inte har fungerande dränering kommer förr eller senare att få problem med fukt eller fuktskador inomhus. Anlitar man ett företag som gör dränering i Stockholm så kan det undvikas.

Det kanske bara luktar lite illa i källaren eller det är en spricka i betonggolvet som inte varit där förut. Små förändringar i huset som man knappt märker. De kan vara signaler om att huset är omgivet av vatten eller fukt som håller på att ta sig in.

Kanske har man bott där i många år och aldrig haft problem förut. Men omgivningen kan ha förändrats. Många och ihållande regn kan ha gjort marken fuktigare eller det har byggts i närheten och vatten har sökt sig nya vägar.

Man kan få rotavdrag när ett seriöst företag gör dränering kring ett hus

Har man den minsta misstanke om att huset behöver ny dränering så kontaktar man ett företag som kommer och tittar på det. Företag som arbetar med att säkra hus från fukt ser om där finns problem, sedan lämnar de en kostnadsfri offert på att åtgärda om det skulle vara så.

Ett erfaret och seriöst företag lämnar offert med slutpris efter att de besiktigat husgrund och kringliggande mark. De gör mätningar med värmekamera för att kontrollera sådant som man inte kan se bara genom att titta på det.

Arbetet med att leda bort vattnet fotodokumenteras och de levererar allt material som behövs för dräneringen. Man behöver inte tänka på något mer och de lämnar garanti på utfört arbete som berättigar till rotavdrag.

18 Jan 2022

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.