Attefallshus för frihetstörstande artonåringar i Stockholm

Ett attefallshus kan lösa många problem i en familj där artonåringen vill flytta hemifrån i Stockholm. Det är betydligt billigare än en egen bostadsrätt.

När barnen börjar närma sig artonårsdagen är det lätt att en viss panik utbryter. Inte minst känslomässigt, naturligtvis. Att barnen ska fly boet är inte en lätt stund i en förälders liv. Men i dag innebär en flytt, särskilt i Stockholm, betydande praktiska problem – som i vissa fall faktiskt kan vara helt olösliga, av ekonomiska skäl.

Att kunna köpa bostadsrätter till sina flygfärdiga barn, är nämligen mycket få förunnat i Stockholm i dag. Och att få tag på en studentlägenhet eller hyresrätt är också mycket svårt. Ändå vill barnen ofta inte bo hemma särskilt mycket längre än vad de lagligen måste. Hur löser man det?

Att bo i ett attefallshus kan vara en mjukstart för vuxenlivet

Om ni bor i villa med lite tillhörande trädgårdsyta, kan ett attefallshus erbjuda precis det ni söker. Ett nytt boende med privatliv och integritet intakt, för en jämförelsevis mycket rimlig peng. Att flytta ut till ett litet annex till föräldrarnas hus kan också vara en bra mjukstart på det nya vuxenlivet.

När du funderar om ett attefallshus är rätt väg att gå för dig och din familj, bör du självklart ta in offerter från olika leverantörer av lösningar på attefallshus. Du bör också fundera på vilken modell av attefallshus som passar era behov bäst. Och glöm inte att rådfråga artonåringen som faktiskt ska bo i huset också! Läs vidare om attefallshus här: www.attefallshusstockholm.nu

30 Sep 2022

Välkommen

Här finner du all information du någonsin du kommer att behöva om takstolar. Läs till exempel om Sadeltakstolar och Mansardtakstolar.  Erfarna yrkespersoner diskuterar frågor kring takstolar men även kring övriga snickerier som kan var relaterat till takstolar, till exempel att renovera hus.